fbpx

Sound & Breath

Het eerste dat we doen als we geboren worden is inademen en het laatste dat we doen als we de aarde verlaten is uitademen.
Adem is leven.

De afgelopen jaren is de ademhaling meer onder de aandacht gekomen, terwijl de kennis over wat de ademhaling voor de gezondheid betekent eeuwenoud is.
Volkeren die in en met de natuur samenleven leren hun kinderen al vanaf kleins af aan wat het belang van een goede ademhaling is.
In het westen, waar wij wonen is de ademhaling erg verslechterd, wat ook bijdraagt aan slechtere gezondheid.

Naast dat ademwerk bijdraagt aan de gezondheid, is het ook een belangrijke tool om in te zetten voor het omhooghalen en verwerken van vastgezette stukken in het onderbewuste.
Ademwerk draagt bij om het lichaam als het ware te resetten. Het autonome zenuwstelsel tot rust te krijgen, maar ook om onbewuste zaken omhoog te halen en te kunnen verwerken.

Zoals je ziet is ademwerk heel veelzijdig en kan het heel veel voor je betekenen.

Hoe ziet een Sound & Breath sessie eruit?

We landen eerst in de ruimte waar we zijn. Onder het genot van een kop thee bespreken we kort wat jouw intentie is voor de ademsessie.

Wanneer het goed voelt neem je plaats op een matrasje en zullen we de sessie samen aanvangen.
Ik begeleid je eerst in een meditatieve staat door mijn stem en Soundhealing (gebruik van verschillende instrumenten).
Zodra je helemaal geland bent starten we de verbonden ademhaling. Ik zit de hele tijd bij je en blijf tegen jou praten en ondersteun je fysiek waar nodig.

Na het verbonden ademhalen mag je je eigen ademhaling weer oppakken en begeleid ik jouw rustmoment dmv Soundhealing.
De soundhealing is een waardevolle aanvulling op het ademwerk omdat het heling brengt op de plekken waar dit nodig is, op de plekken die wellicht omhoog mochten komen tijdens de verbonden ademhaling.

Deze sessie duurt ca. 1,5 uur.

Deze Sound & Breath sessie bedraagt momenteel €30,- in verband met de opleiding ademwerk die ik momenteel doe.

Het is ook mogelijk om alleen de Soundbathing sessie te boeken. Hierbij ligt de focus op heling door middel van klanken en instrumenten.


0