fbpx
logo &door
Nieuw!!

&door is officieel geopend!

Jaaaaaaaa, eindelijk kan ik het van de daken schreeuwen dat:

&door officieel geopend is!!

Maanden geleden was er een zaadje geplant in mijn brein. Dit zaadje kreeg steeds een beetje water en voeding en langzaam mondde het uit tot een concreet plan.

Mijn plan om cliënten te helpen bij het ‘worden van de beste versie van zichzelf’ was geboren.
Al snel merkte ik dat dit plan juist mijn lang gekoesterde droom was.

Leefstijl aanpassen

Doordat ik vele diëten heb gevolgd en er zoveel aan had gedaan om af te vallen, maar dat dit steeds mislukte, besloot ik het roer helemaal om te gooien en op zoek te gaan naar de geschikte leefstijl die bij mij als persoon en mijn gezin past. Het is me gelukt om een leefstijl te vinden die ik over 30 jaar nog steeds zal hebben. Dat was voor mij heel belangrijk.
Niet weer iets beginnen, om dan maar een paar maanden vol te kunnen houden en dan hetgeen ik geleerd had weer overboord te gooien.
Ik zie overal nog steeds nieuwe diëten de grond uit schieten en besloot dat het tijd werd om mensen echt te helpen aan een goede gezondheid voor de lange termijn.

“Samen gaan we voor het lange termijngeluk!”

Hormonen

Begin februari 2017 kwam ik op het pad van de hormonen. Ik was meteen geïntrigeerd wat die kleine stofjes in ons lichaam precies doen. Ik wilde meteen meer weten over hormonen en schafte een aantal boeken aan die ik binnen korte tijd uit las. Er was meer, er was nog een opleiding om Hormoonfactor Trainer te worden.
Ik besloot deze opleiding te volgen om voor mezelf, mijn gezin, maar ook zeker voor anderen meer te leren.
Deze opleiding is zo enorm waardevol geweest! Het belang van een goede hormoonbalans is heel duidelijk geworden. Dit is een basis geworden voor mijn gesprekken met cliënten.

Stressreductie

In november 2017 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik besloot op dat moment dat ik er sterker uit zou komen. Ik nam hierbij alle hulp met beide handen aan. Zoals je hierboven kunt lezen heb ik ook gezorgd dat ik op mijn voeding bleef letten, wat mij ook zeker geholpen heeft om de burn-out te boven te komen.

Ik zou graag met cliënten werken aan één of meerdere van de hierboven genoemde punten.

“Ik ben er klaar voor om anderen te helpen de beste versie van zichzelf te worden!”Wendy Huijbers

&door

Gewichts-, Hormoonfactor- en Stresscoach te Boxtel

Klik hier voor het aanbod

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de shop