fbpx

(Familie)Opstellingen

(Familie)Opstellingen is een therapie-vorm waarbij je inzichten krijgt in het eigen familiesysteem (zichzelf, ouders, broers/zussen, grootouders, etc.).
Ik schrijf familie expliciet tussen haakjes, aangezien je alles op kunt stellen. Zo kun je een emotie opstellen of een bepaalde gebeurtenis, etc.

Familie is als takken aan een boom. We groeien allemaal in andere richtingen, maar onze wortels blijven hetzelfde.”


Wat houdt het in?

De therapievorm Familieopstellingen is ontwikkeld door psychotherapeut Bert Hellinger. De basis van veel problemen, klachten, angsten en gedrag ligt vaak in onze vroege jeugd of zelfs ver daarvoor.
De vraag is wat we zoal meekrijgen van onze ouders, opa’s en oma’s, voorouders?

(Familie)Opstellingen geven een goed inzicht in de problematiek die je bij je draagt, en kunnen een grote bijdrage leveren aan het inzicht krijg en loslaten ervan.

Het familiesysteem zegt: “als ieder lid van de familie de plek heeft die hij hoort te hebben, en de energie vrij kan stromen binnen het systeem, dan is er rust, orde en een gevoel van thuiskomen bij alle leden van de familie”. Het gaat daarbij om de laag van de Ziel, niet om hoe het letterlijk is (geweest).Voor wie is het?

(Familie)Opstellingen is heel goed om in te zetten bij diegenen die vastlopen op bepaalde vraagstukken.
Vraag jij je bijvoorbeeld af wie en waarom je bent wie je bent? Of waar je bepaalde eigenschappen, angsten, etc. vandaan hebt?

Het gaat om vraagstukken die jou op dit moment bezighoudt.
Je kunt meerdere vraagstukken hebben die iedere keer apart behandeld worden. Zo geeft iedere vraag en iedere opstelling inzichten en antwoorden.


Waar vindt een opstelling plaats?

Het liefst doe ik een opstelling in de natuur omdat de natuur ook meehelpt in het spiegelen.
Daarnaast is het ook mogelijk om een opstelling in mijn praktijk te doen.
Net voor jouw gevoel de voorkeur naar uitgaat.


Prijs

€90,- voor een opstelling van 2 uur.
Aangezien een opstelling echt compleet zonder haast en volledig vanuit gevoel en energie mag plaatsvinden trek ik 2 uur uit voor een opstelling.
Uit ervaring weet ik dat deze tijd er wel echt voor uitgetrokken mag worden.

Wil je dit zelf ervaren? Klik hier om contact met me op te nemen voor een afspraak.


0