fbpx
Geslaagd opleiding Hormoonfactor
Coachingspraktijk &door,  Nieuw!!

Geslaagd voor de opleiding: Hormoonfactor Trainer

Vorige week ben ik afgestudeerd aan de opleiding Hormoonfactor Trainer bij Sonnevelt Opleidingen. Dit is een opleiding van 10 dagen waarbij enorm veel duidelijk wordt over de hormonen, wat voor soorten onbalans er kunnen ontstaan en hoe deze te verhelpen zijn.

Waarom ik begon aan deze opleiding?

In augustus 2017 was ik begonnen met het veranderen van mijn leefstijl. Het was voornamelijk belangrijk om aan mijn gezondheid te werken. Daarnaast was het ook nodig dat ik zou afvallen. Ik woog toen 111,4 kilo.
In februari 2018 hoorde ik voor het eerst van het effect wat hormonen op je lichaam hebben. Ik was meteen geïnteresseerd en begon er boeken over te lezen van Ralph Moorman en Marjolein Dubbers. Daarna zag ik dat er ook een opleiding was om er nog meer over te leren. Een opleiding die gegeven wordt door o.a. Ralph Moorman zelf. Dat sprak me zo enorm aan, dat ik me heel snel had ingeschreven.
Later hoorde ik dat er wel 3 volle groepen waren die aan de opleiding begonnen.

De opleiding zelf

De opleiding startte op 28 september. Ik was best wel nerveus omdat Ralph van tevoren aangaf dat je jezelf na de eerste twee dagen, door de vele informatie, kon afvragen waar je nu aan begonnen was. Hij maakte ook meteen duidelijk dat in de daarop volgende lessen alles snel duidelijk zou worden. Alle lesdagen vulden elkaar aan, en zo werd het een heel mooi en duidelijk geheel.
Normaal gezien kan ik op lange dagen moeite hebben met het volgen van alle lesstof, maar ik wilde geen informatie mislopen en hing zowat aan de lippen van de docenten. Het werd allemaal heel prettig en begrijpelijk uitgelegd en verteld.

Ik heb redelijk wat studies gevolgd, maar nog niet eerder heb ik mij zo op mijn plek gevoeld. Je kunt me vergelijken met een spons die alle informatie op zoog en niet meer los wil laten.

Augustus 2017 vs. augustus 2018

Mijn doel

Mijn doel was nog niet eerder zo helder: Anderen helpen om de beste versie van zichzelf te worden.

Ik heb mijn leefstijl aangepast om een gezondere en fittere vrouw te zijn voor mijzelf en mijn gezin. Daarnaast ben ik een burn-out te boven gekomen. Ik heb mijn mindset weten te veranderen. Ik wil niets liever dan anderen hier ook bij helpen.

Vaak hoorde ik maar zeggen, “Als ik het kan, kun jij het ook!”, maar nu geloofde ik dat ook en hoor ik het mezelf ook weleens zeggen!

De hormonen in balans krijgen is heel erg belangrijk voor een goede gezondheid. Helaas worden deze boodschapperstofjes nog te vaak vergeten. Ik strijd samen met Ralph Moorman en andere Hormoonfactor Trainers voor meer aandacht voor de functie van hormonen met betrekking tot onze gezondheid.

Regelmatig zal ik blogs schrijven over de verschillende hormonen en de onbalans die daarin kan ontstaan.

Mocht je vragen hebben over wat ik voor jou kan betekenen als Hormoonfactor Trainer, beantwoord ik ze met alle liefde.
Hier vind je mijn aanbod als coach van &door.

Wendy Huijbers
06-11233972
info@n-door.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de shop