fbpx
Happy in shape nr 2 2019
Nieuw!!

Met je snufferd in de Happy in Shape

In november 2018 werd ik gevraagd om mee te doen aan de metamorfose voor het tijdschrift ‘Happy in Shape’!
Eerlijk gezegd had ik er nog niet eerder van gehoord, maar ik ben meteen gaan kijken wat dit voor blad was en wat dan precies de bedoeling was.

Best wel eng!

Ik moet zeggen dat ik het wel eng vond, maar ik voelde me vooral ook enorm vereert dat ze mij hiervoor gevraagd hadden. Begin februari was de fotoshoot. Daarvoor kreeg ik vragen om te beantwoorden. Aan de hand daarvan werd een verhaal gemaakt wat bij de foto kwam te staan.

Tijdens de fotoshoot voor Happy in Shape

De shoot was op 1 februari in Halfweg (bij Amsterdam). Wat voor mij 1,5 uur rijden is ongeveer. Toen ik de studio binnen kwam was het al meteen heel gemoedelijk, met een heel fijn ontvangst, iedereen stelde zichzelf voor. Ik mocht hele toffe kleding uitzoeken samen met de styliste en daarna ging ik de make-up in. De make-up was geweldig gedaan en mijn haren werden nog mooi in de krul gezet ook!

Een geweldige ervaring!!

Het was echt geweldig om een keer mee te mogen maken om als model op een fotoset te mogen staan. Ik ben ook enorm blij met het resultaat!
We werden wel nog even in spanning gehouden, want gisteren (05-03) viel de ‘Happy in Shape’ op de mat.
En daar sta je dan ineens met je snufferd in een tijdschrift!! Met Cameron Diaz en Gwyneth Paltrow in één en hetzelfde blad haha! Love it!

Ik voelde me een halve celeb!

Nog iets grappigs was dat één van de andere meiden voor de metamorfose mij herkende van Instagram. Sta je daar met toffe kleding aan, je haar en je make-up picobello in orde en klaar voor een fotoshoot en zegt iemand je te herkennen van social media haha.
En nee, ik heb het nu niet in mijn bol gekregen. Ik blijf nog steeds lekker mijn eigen gekke/unieke zelf. 😉

Zie hieronder het resultaat!!

Artikel in Happy in Shape tijdschrift!

Wil je ook graag blijvend gewicht verliezen op een goede manier en weer lekkerder in je vel zitten? Ik kan je daarbij helpen.
Neem contact met me op door hier te klikken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de shop