fbpx
Chocolade havermout
Nieuw!!,  Recept

Mijn nieuwste havermout-ontdekking!!

Mijn favoriete warme ontbijt was tot nu toe havermout met banaan, kaneel, amandelmelk en pindakaas.

Maaaarrrrr daar is een nieuwe variant, die ik zelfs NOG lekkerder vind! Ik dacht niet dat het mogelijk was haha.

Het is chocolade havermout met koekkruiden.
Zo maak je het:
– 1 banaan
– 40 gram havermout
– 200 ml ongezoete amandelmelk (minder gebruiken zorgt voor dikkere pap als je hiervan houdt)
– 1/2 tl kokosolie
– 1 el ongezoete cacaopoeder
– 1/2 tl koek/speculaaskruiden

Plet de banaan in een kom die magnetron-bestendig is en doe de havermout erbij en meng dit goed door. Doe de cacaopoeder, koekkruiden en kokosolie bij. Meng het weer goed door. Tot slot doe je de (amandel)melk bij en roert het weer goed om.

Doe het nu 4,5 minuut in de magnetron op 900W. Blijf er wel bijstaan, want als er meer melk bij zit kan het op een gegeven moment overkoken.

Let op! Heel warm!
Let op! Kinderen vinden dit ook verrukkelijk, althans die van ons wel. Ik hou zelf vaak nog maar weinig over hihi.

Enjoy!!

Laat je me weten hoe je het vond smaken? Ik hoor het heel graag!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de shop