fbpx

Relight your Soulpath

Ons Zielspad is in dit leven reeds uitgestippeld voor ons, maar vaak wijken we af van ons Zielspad terwijl we ons leven leiden.
Tijdens ‘Relight your Soulpath’ ga je op reis, op een innerlijke reis. Tijdens deze reis mag je jouw Zielspad herinneren.
De weg die jij af te leggen hebt hier op Aarde. Het pad met haar lessen waarvoor jij gekomen bent.
Het doel van jouw aanwezigheid hier op Aarde.


1-op-1 ceremonie

Deze reis doorlopen we 1-op-1.
Ik neem je mee op reis, samen met de Spirits, de Spirits van het medicijnwiel, de Spirits van de planten, de Spirits die wij om ons heen meedragen. Allemaal goedgezinde Spirits die bijdragen aan het bewandelen van jouw Zielspad.

Je kunt ook in groepsverband op reis gaan, zie Soul journey Ceremonie.
Je kiest voor 1-op-1, zodat je op een diepere reis binnenin jezelf gaat en je mijn volledige aandacht hebt zodra je naar binnen keert.
Ik begeleid je op jouw reis en zorg ervoor dat ik spaceholder ben, ofwel zorg dat de alles goed verloopt tijdens de reis.

Deze reis geeft je enorm veel inzichten die je daarna in jouw eigen tempo mag integreren en toe-eigenen. Allerlei inzichten en kennis die je je mag herinneren tijdens en na de reis.Plantmedicijnen

Tijdens de ceremonie maak ik gebruik van ceremoniële cacao. De cacao werkt als een hartopener.
De cacao geeft vaak een euforisch, gelukzalig en fijn gevoel.
Het is een laagdrempelig plantmedicijn, wat wil zeggen dat je in totale controle blijft over je lichaam en je geest.
Wel mag je openstaan voor waar deze cacao je naartoe wil brengen. Wat de Spirits aan je mee willen geven.
Hiervoor kun je van tevoren een intentie zetten voor jouw reis.
Hier praten we voor de ceremonie samen nog over, om zo samen in jouw intentie te zakken voor jouw innerlijke reis.

Naast cacao is het mogelijk om microdosering truffels (ca. 1 gram) in te nemen bij de ceremonie om net iets dieper te kunnen gaan tijdens de reis. De cacao opent het hart en de psilocybine in de truffels opent de geest. De paddestoel en de cacao zijn zogenoemde ‘plant teachers’ die ons ondersteunen in onze kracht te staan. Voor velen is ceremoniële cacao een heerlijke (en zeer welkome) combinatie met de microdosering van truffels.
De microdosering alleen als het goed voelt om deze in te zetten voor deze ceremonie.

Daarnaast is het ook nog mogelijk om het plantmedicijn rapé (uitgesproken hapé) in te zetten gedurende de reis. Dit is een heilig kruid uit het Amazonegebied en wordt door inheemse stammen gebruikt voor rituele plechtigheden en om de genezende werking. Maar ook hierbij geldt, alleen als dit goed voelt om in te zetten.
De cacao alleen al geeft tijdens een ceremonie krachtige inzichten.


De ceremonie

Eerst landen we samen en open ik de ruimte en nodig ik de Spirits uit die ons mogen bijstaan op deze prachtige innerlijke reis. We maken samen een altaar met hetgeen je mee mocht nemen (dit kunnen stenen, bloemen, foto’s, waardevolle hangers of beeldjes of iets uit de natuur zijn bijvoorbeeld).
We drinken de cacao (+ eventueel microdosering), waarna je je mag laten meevoeren met datgene dat mag ontstaan. Laat de muziek je meevoeren.
Ik begeleid je op jouw reis door afgestemd op jou samen met de Spirits te werken.
Als er healing of lichttaal of bepaalde activaties gedaan mogen worden tijdens jouw reis, zal ik dit doen. Dit is allemaal wat er op dat moment mag gebeuren.

Ik beschik over instrumenten zoals een ratel, een sjamanendrum, een native flute en een oceandrum. Deze worden ingezet zodra dit mag. Dit is ook bij de lichttaal. Ik laat me hierin helemaal leiden door de Spirits en door de afstemming op jou.

De ceremonie duurt in totaal 3 uur.
De kosten voor deze ceremonie zijn €225,-
Dit is inclusief een nabespreking van de ceremonie, ca. 1 of 2 weken erna.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je mag me altijd een appje sturen of bellen via 06-14183033.
Heb je vragen? Laat het me aub weten. Je mag me ook altijd een DM sturen via Instagram.


0