fbpx

Sacred Feminine 1-day retreat

De heilige vrouwelijke energie bevat zo enorm veel kracht en wijsheid!
Deze energie is verzorgend, zacht, genezend, koesterend, geduldig, liefdevol, flexibel, expressief, emotioneel, geaard met sterke grenzen en vertrouwend op haar intuïtie.
Daarom organiseren Puck en Wendy deze magisch mooie dag!Duizenden jaren heeft het mannelijke de aarde geregeerd. Alles stond in het teken van de mannelijke energie.
Maar de tijd van de sacred feminine energie is aangebroken en we gaan ons hier dan ook in onderdompelen gedurende dit ‘Sacred Feminine 1-day retreat’.

Puck van Puckjegeluk en Wendy van Soulclear organiseren samen deze dag voor vrouwen die zich graag willen omgeven door de magie van de vrouwelijke energie.
Tijdens deze 1-day retreat zal het mannelijke deel in ons echter zeker niet vergeten worden.

Door middel van een rite van de baarmoeder ceremonie en magische cacao ceremonie omringen we ons door zachtheid en liefde, we boren heilige energieën aan in onszelf, maar daarnaast mogen we ook onze eigen kracht voelen als een oplaaiend vuur in onszelf.

Hieronder stellen Puck en Wendy zich kort voor.Puck Witsmeer van Puckjegeluk

Mijn naam is Puck Witsmeer en mijn werk, of liever gezegd, mijn passie bestaat uit verschillende aspecten.
Ik ben auteur van het boek ‘Een buik vol prikkels’. Hierna heb ik me kunnen ontwikkelen tot wie ik nu ben. Ik sta voor spiritualiteit, zelfontwikkeling, creativiteit en bewustwording.
Hierin neem ik ook graag anderen mee op reis om zo jouw eigen creativiteit en bewustwording te ontdekken/terug te vinden.
Ik geef ‘intuïtief sieraden maken’ workshops, mede spaceholder bij de ‘Soul Journey Ceremonie’ van Wendy, ik maak intuïtief muziek en daarnaast komen er nog prachtige nieuwe workshops aan!!
Dankbaar om samen te mogen verbinden! <3


Wendy Huijbers van Soulclear

Mijn naam is Wendy Huijbers en in mijn praktijk Soulclear werk ik als moderne medicijnvrouw met als hoofdrichting sjamanisme.
Ik begeleid op het pad van hoofd naar hart, maar ook naar de krochten zoals ik dat noem voor het aankijken van schaduwkanten om zo tot jouw ware kern van jouw ware Zijn uit te komen.
Mijn werkwijzen zijn o.a. (sound)healing, gebruik van mijn heldere gaven (zoals helderziendheid en heldervoelendheid), (familie)opstellingen, plantmedicijnen, ceremonies en begeleiding vanuit de ongeziene wereld (Spirits, Guides, overledenen, Spirits Animals).


Cacaoceremonie & Rite of the Womb

We beginnen de dag door het maken van een cirkel. We landen op de prachtige plek en we landen in de energie die we als groep creëren.

Cacaoceremonie
Een cacaoceremonie is een ceremonie die ca. 2 uur duurt, want dit is hoe lang het plantmedicijn ceremoniële cacao werkzaam is. Cacao is een prachtig plantmedicijn die je echt meer verbinding met jeZelf en je hart laat maken. Het opent je hart en laat de liefde door je heen stromen. Naast de cacao nemen we (optioneel) microdosering in, ofwel 1 gram psilocybine.
Deze zorgt ervoor dat je de reis met de cacao nog iets dieper maakt. Microdosering wordt tegenwoordig veel ingezet door mensen die veel vanuit het hoofd leven, moeite hebben met concentratie of slaapproblemen hebben. Het brengt rust en structuur met zich mee.

Rite of the Womb
Ofwel Rite van de baarmoeder. Dit is een prachtige, zachte en liefdevolle ceremonie waarbij je ook geïnitieerd wordt.
Het doel van deze rite is namelijk dat alle vrouwen ter wereld deze rite ooit mogen ontvangen om zo hun baarmoeder te ontdoen van angst en pijn. En dit niet alleen voor jezelf, maar ook voor alle vrouwen die je voorgegaan zijn en de vrouwen die na jou mogen komen.
Na deze ceremonie & initiatie mag je deze rite dus ook zelf gaan geven aan andere vrouwen.


Waarom een 1-day retreat?

We hebben ervoor gekozen om je een gehele dag onder te kunnen dompelen in de schoonheid en de rust van het Eibernest.
Let wel! Betreden van deze plek is op eigen risico, want je mag daarna wel weer de overgang maken naar de bewoonde wereld. Je bent echt even helemaal weg!

Daarnaast weten we hoe we als mens kunnen haasten en vliegen hele dagen en weken door. Het is daarom fijn om echt compleet te kunnen landen op een plek.
Even geen werk, geen telefoon, geen socials, geen partner of kinderen, maar echt tijd voor jouw Zelf.

Meer informatie over het 1-day retreat

Wanneer: zaterdag ???? (datum na de zomervakantie volgt snel)

Van 11 uur tot 20.30 uur

Waar: Het Eibernest in Liessel
Deze magische plek staat bekend om haar transformerende werking op iedereen die deze plek betreedt. Je verlaat deze plek anders dan dan je haar betrad, dat is 1 ding wat zeker is! <3Deze dag is inclusief:

  • vegan lunch en avondeten
  • Rite of the Womb initiatie, waardoor je zelf daarna ook de Rite of the Womb aan andere vrouwen kunt doorgeven.
  • Magische cacao ceremonie.

Er is plaats voor 10 vrouwen.

Meld je je aan voor een ‘Early lady ticket’ voor €133,-

Daarna is de prijs €166,-


0