fbpx
Quote sick&tired
Nieuw!!

Sick & tired of being sick & tired

Dit is gewoon een sterke quote die ik heel erg bij mezelf vind passen!Quote sick&tired

Vorig jaar moest ik eerst letterlijk en figuurlijk ziek zijn van mijn eigen voorkomen voordat ik dan echt voor mezelf kon kiezen en die stap zette naar het vinden van die nieuwe leefstijl! Die leefstijl die zo eigen zou zijn dat het geen moeite zou kosten om dat de komende 30 jaar nog te kunnen doen.

Ik had al zoveel geprobeerd en telkens lukte het niet. Ik dacht verslagen te zijn en het nooit voor elkaar te krijgen om weer beter in mijn vel te zitten en mezelf weer te accepteren voor hoe ik eruit zag.

Ik moest eerst compleet ongelukkig zijn en mezelf niet meer durven aan te kijken in de spiegel voordat die knop om ging. Ik moest eerst liters met tranen laten vloeien, voordat ik met de vuist op tafel sloeg en zei dat het genoeg was geweest!
Ik moest eerst vastgeroest zitten op de bank en geen energie hebben om te spelen met onze zoontjes voordat ik inzag dat het zo niet langer kon.

Wat kan een mens zichzelf aandoen, denk ik nu. Hoe kon ik het zover laten komen? Hoe haalde ik het in mijn hoofd!? Nee, ik was voornamelijk bezig met die vicieuze cirkel waar ik in zat.. verder dacht ik niet. Ik liet het gebeuren en liet mijn oogkleppen op. Niet teveel over nadenken en maar gewoon zo doorgaan, dat is makkelijker!

Ook niet gek dat ik in een burn-out terecht kwam, want die oogkleppen had ik voor meerdere dingen wel op.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de shop