fbpx

Soundhealing

Soundhealing ofwel klanktherapie is een hele belangrijke vorm van healing geven. Deze vorm zet ik in tijdens de ‘Awaken your Soul sessies‘ en tijdens de ‘Soul Journey ceremonie‘.
Maar de soundhealing is ook los aan te vragen.


Wat houdt het precies in?

Alles is energie en alles heeft een eigen trilling of vibratie. De stoel waarop je zit, de tafel, het kussen, de mok waaruit je thee drinkt, de vloer waar je op loopt, etc. etc.
Ook in jouw lichaam heeft iedere cel een eigen trilling, ieder orgaan een eigen vibratie. Net als bij het maken van muziek kan het voorkomen dat bepaalde cellen of organen ‘out of tune’ zijn, ofwel niet de juiste trilling hebben. Ze zijn uit balans.

Soundhealing is heling door middel van muziek, instrumenten, klanken, en dus ook energie, vibraties en frequenties.

Voor de soundhealing maak ik vooral gebruik van mijn stem, middels oertaal en Chanten, mijn sjamanendrum Victor, de sjamanenratel en de oceandrum. Mocht je hierbij een voorkeur hebben, kun je deze van tevoren ook uitspreken.


Hoe zet ik de soundhealing in?

Tijdens een ‘Awaken your Soul session’ gebruik ik mijn handen om te voelen waar eventuele blokkades zitten of waar nog wat losgetrild mag worden.
Tijdens de cacaoceremonies ‘Soul Journey ceremony’ neem ik de deelneemsters mee op een reis, waarbij op verschillende momenten diverse klanken en instrumenten langskomen om het nodige te herstellen.

Bij een persoonlijke aanvraag, stem ik me af op jou als persoon en maak ik gebruik van instrumenten en mijn stem om een soundhealing geheel op maat te maken.
Na de afstemming begint het te stromen, en zal er middels oertaal, het Chanten in oertaal en het gebruik van de instrumenten een prachtig geheel ontstaan wat speciaal voor jouw oren bestemd is.


Luisteren waar en wanneer je wilt

Omdat de audio geheel op jou als persoon, jouw lichaam en jouw ziel is afgestemd, kun je deze audio zo vaak luisteren als voor jou van toepassing is. Wel graag een aantal dagen per keer er tussen laten, zodat de soundhealing zijn werk kan doen.

Deze audio is het beste te luisteren met een koptelefoon op door de diepe vibraties van de drum die ik voor de soundhealing inzet.
Oortjes kan ook, maar komt iets minder goed over.

Het beste luister je het op een rustige plek in huis of in de natuur.
Tijdens een wandeling kan ook, maar dan merk je mogelijk minder goed op wat de klanken en vibraties voor jou doen.


Kosten voor een soundhealing op maat zijn €25,- voor een opname van ca. 15 minuten.


Benieuwd hoe dit ongeveer klinkt?
Hieronder vind je een opname van mij met mijn drum die ik maakte rondom het thema ‘freedom’.
Wil je deze luisteren? Zorg dan aub voor een goede koptelefoon of oortjes om het geluid van de drum goed te integreren in je lichaam.

0